Anibio Melafon spot on 50 ml

120.00 kr.

3 på lager

Varenummer (SKU): 4025332950027 Kategori:

Beskrivelse

Anibio – Melafon spot on 50 ml

Anibio Melafon spot on 50 ml er et praktisk naturprodukt designet til at bekæmpe utøj hos hunde. Denne effektive løsning mod flåter, lopper og andre smådyr er baseret på naturlige ekstrakter, herunder fra fyrtræer, og tilbyder dermed en kemikaliefri tilgang til skadedyrsbekæmpelse.

Dette naturlige valg er skånsomt mod dit kæledyr, bevarelsen af pels og helbred, og tillader endda kontakt med din hund efter påføring. Anibio Spot On er egnet til hunde i alle størrelser (undtagen hvalpe under 16 uger).

Brug af Anibio Melafon spot on 50 ml

Brugen af produktet er enkel og kræver ikke handsker eller konsultation med dyrlægen. Påfør 2-5 dråber af Spot-On-væsken på hundens nakke hver 5-7 dag, afhængigt af størrelsen. Ved akutte tilfælde kan doseringen øges til en gang dagligt i 3 dage. Produktet er vandtæt, men anbefales at genpåføres efter svømning eller badning.

Selvom produktet er tysk dermatologisk testet, er det vigtigt at være opmærksom på mulige allergiske reaktioner. Læs venligst indlægssedlen på flasken før brug. Melaflon Spot-On indeholder 50 ml og ingredienser som cetyloctanoat, macadamia ternifolia, iso-propanol og en æterisk olieblanding af citrus limon, pelargonium graveolens, lavendula angustifolia og geraniol.

Yderligere information

Vægt 0.060 kg